Elke titel of kop bij dit bericht is verwarrend en waarschijnlijk niet de lading dekkend. Ik vond het net ook een erg vreemde gewaarwording. Op zoek (werkgerelateerd overigens) naar zoekresultaten op “canon eos 450d” ontdekte ik de links weergegeven AdWords advertentie.

Grappig he? In het kader van AdWords optimalisatie voldoet het volgens mij aan geen van de ‘belangrijke’ eisen. De zoekterm komt niet terug. En wat dacht je van relevantie?

Iedereen die zoekt op “canon eos 450d” wil zo’n ding kopen. En dan keihard adverteren dat je geen webshop hebt.

Misschien komt het omdat ik veel met ‘search’ bezig bent, of misschien werd ik wel écht getrokken door het resultaat. Hij valt namelijk wel op tussen de andere advertenties.

Eenmaal op de site van Foto Horst, kon ik ik de 450d gewoon online in zijn webshop bestellen…

Comments are closed.