Het voordeel van werken voor een searchbureau is dat je met veel klanten contact hebt en kan sparren. Zo attendeerde Hans de Wijs van Nooren Import mij erop dat hun PageRank gedaald is.

Al snel bleken er meerdere websites een verlaging gehad te hebben. Zo is de NS ook naar zeven gezakt waar naar mijn weten deze altijd een PR van 8 had, maar hier kan ik me in vergissen.

Zijn er nog meer mensen die deze veranderingen aan het merken zijn? Trakteert Google ons op een PageRank update om het nieuwe jaar in te gaan.

Zelf heb ik samen met Tom de medeblogger besloten om de website te vernieuwen. Na anderhalf jaar gebruik te hebben gemaakt van de wordpress theme ‘elements of SEO’ ben ik nu overgestapt naar de thema ‘magazine-basic’. Wat vinden jullie er van? Kunnen we hier mee door gaan of moet ik het weer herstellen? Laat het me maar weten.

Iedereen een happy new year en een SEO vriendelijk 2010!

Comments are closed.