De webmaster van het “Ik ben genaaid” forum (ikbengenaaid.com) is druk bezig om het forum te verplaatsen. De oude website was http://www.ikbengenaaid.net. Om een onbekende reden is de webmaster druk bezig om de oude posts van leesbare HTML weer te geven via een plaatje (screenshot).

Een zoekmachine zal hierdoor de user generated content niet meer kunnen lezen en zal de positionering van de website gaan verlagen. De reden hiervoor is simpel. Teksten en woorden zijn niet meer leesbaar en dus niet meer vindbaar.

URL Migratie don’t 1:

Zet nooit oude content om van leesbare HTML naar een plaatje.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Eugene

  Lekker handig. Wie doet nou zo iets, wat kan er aan zo’n beslissing ten grondslag liggen? Wie heeft dat dan met droge ogen besloten? “Goh, laat ik nou gewoon eens mijn oude html-pagina’s gaan omzetten naar PNG (of whatever).

  Nou, ik ben benieuwd hoe Google SiteSearch het gaat doen op z’n nieuwe website. Veel succes.

 • Mark Bovenkerk

  Het is echt gewoon om te lachen.

 • Eugene

  hahahaha, nou… wat een lol :)

  Dit moet zich terugvertalen in minder bezoek vanuit zoekmachines. Ook http://www.opgelicht.org komt op die site uit als je op “opgelicht” zoekt. Tis op zich zo eenvoudig, een verhuizing/migratie van je site. Let maar op de verhuizing die ik ga uitvoeren binnenkort ;)

 • Mark Bovenkerk

  Het is inderdaad niet moeilijk. Maar je moet wel de juiste stappen volgen. Hopelijk kan ik snel weer een don’t plaatsen.

 • eugene

  Je bedoelt hopelijk niet dat je mij als voorbeeld gaat gebruiken bij “URL Migratie – hoe het niet moet”. Het plan is bijna rond dus kwestie van tijd. En oh ja,… resources.