Sinds vanmiddag is het officiële Branded YouTube Channel van Opel Nederland live. Zo is er naast o.a. PSV Eindhoven, RaboSportTV en Esmée Denters weer een nieuw Nederlands Branded Channel. Via het Branded Channel zal Opel haar doelgroep informeren met officiële video’s, waaronder de première van de nieuwe Opel Astra.

De video van de nieuwe Opel Astra die op YouTube beschikbaar is gesteld zal de komende tijd ook te zien zijn in de bioscoop. Daarnaast wordt de video via de YouTube promotiemethodiek (alleen mogelijk bij een branded channel) voor één volledige dag op de homepage weergegeven. Naast de versie van één minuut is op het officiele YouTube channel ook een video te zien waarin een kijkje genomen wordt achter de schermen bij de productie van de spectaculaire commercial. Deze video zal niet op TV verschijnen en brengt daarmee de kracht van een YouTube channel tot uiting.

Zelf vind ik de visualisatie van het kanaal erg passend bij het thema van Opel op dit moment, namelijk ‘het verleden, het heden en de toekomst!’. Er zullen vast nog meer (klassieke?) commercials en extra’s beschikbaar gesteld worden.

Bekijk het officiële Opel Channel en laat weten wat je van de nieuwe Opel Astra vindt!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • paul

  vet hoor!!