Zondagavond tijdens het slechte weer zijn medeblogger Tom en ik wezen eten bij ‘boerderij-restaurant Op de Brusse’. Bij iedereen bekend van de blogpost ‘Herman is beter in SEO dan in koken‘.

Op uitnodiging van Petra en Reinier, de twee aardige eigenaren, mochten we een bezoek brengen en genieten van het weekmenu. We mochten plaatsnemen aan de mooiste tafel, namelijk midden in de keuken waar de oude authentieke en nog in gebruikzijnde houtfornuis staat. Op onze tafel vulde Reinier de borden met de keuze van de gasten. Tijdens het eten hebben we gezellig met Reinier en Petra gepraat over de uitzending, de website en de ingrediënten die ze in de gerechten gebruiken. Zo hebben we kunnen proeven van keukenmeidenverdriet en aardpeer. Iets wat je nog nooit hebt geproefd.

De authentieke houtfornuis van Op de Brusse

De authentieke houtfornuis van Op de Brusse

Restaurant Op de Brusse in De Heurne (gevestigd op de Brussendijk 4) is absoluut een aanrader voor diegene die op een andere manier willen genieten van niet standaard gebruikte ingrediënten. Reserveren is echter wel verstandig want het zit er snel vol. Normaal hebben ze ruimte voor 35 gasten en met een kookworkshop kunnen er 50 mensen in de oude koeienstal hun kookkunsten vertonen. De boerderij stamt uit 1875 en is in zijn autenthieke stijl gebleven. Wat ook mooi is is dat gasten gewoon met andere gasten praten (aan een andere tafel). Ga voor meer informatie naar de website van boerderij-restaurant Op de Brusse.

Petra en Reinier en Willem bedankt voor de gezellige avond!

Ben je benieuwd wat we hebben gegeten? Bekijk dan ons menu:

menukaart-opdebrusse

Comments are closed.