Omdat Sesamstraat 40 jaar bestaat heeft Google haar logo hier op aangepast. Waar gisteren “Ieniemienie” (moet je voor de gein eens even snel proberen te spellen, dan krijg je vanzelf het Lingo deuntje in je hoofd) de gehele dag in de picture mocht staan is het vandaag de beurt aan mijn grote vriend “KoekieMonster”. In mijn ogen beter dan “Pino” maar die zullen we ook nog wel krijgen! Super leuk gedaan die Doodles!

google-sesamstraat-koekiemonster

Koekiemonster steelt de show in Google

Wat ik ook wel kan waarderen is dat Google een keer niet haantje de voorste is. Je ziet namelijk vaak gebeuren dat ze met hun eigen sites een hoge PageRank hebben, Topposities binnen het inhoudsnetwerk van Google Adwords of een eerste plek in YouTube ter promotie van hun video’s.

Omdat de plaatjes van Google en Sesamstraat mijn aandacht hebben getrokken ben ik gaan uitzoeken of de plaatjes die Google heeft gemaakt ook een eerste positie krijgen. Wat blijkt? Koekiemonster van Google is nergens te bekennen als ik zoek op ‘koekiemonster’ of zelf op de bestandsnaam ‘cookie_monster-hp’. Eindelijk zet Google zichzelf een keer niet vooraan, klasse!

Voor de fun hieronder nog het plaatje van Ieniemienie en de Amerikaanse Pino:

google-sesamstraat-ieniemienie

Ieniemienie fleurt de E op

google-sesamstraat-amerikaanse-pino

De Amerikaanse Pino mag voor L dienen

Wie zullen we morgen krijgen? Meneer Aart Staartje of die lieve Tommy, ik ga morgen in ieder geval snel kijken.

Update (6-11-2009): Vandaag zijn Bert en Ernie het gezicht van Google:

Bert en Ernie zijn OO

Bert en Ernie zijn OO


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Floor

  Ik hoop zoooooooooooooo op Grover~!

  • Mark Bovenkerk

   Helaas het zijn Bert en Ernie geworden :)