Vorige week merkte Mark al op dat de online marketeer bij Vodafone iets vergeten was. Afgelopen vrijdag zijn ze bij Apple iets vergeten zo meldde OneMoreThing.

Waarschijnlijk was het advertisingteam al bezig met het opzetten van een campagne voor een nieuwe serie Apple-producten en is per ongeluk de campagne al aangezet. Zo waren er nieuwe advertentieteksten en bedragen te zien voor nog niet verschenen producten. Ook zou de iMac binnenkort 100 euro goedkoper worden. En wat te denken van de nieuwe Mighty Mouse?!

Een aantal advertenties kwam op nog niet-bestaande pagina’s uit.

En zo blijkt maar weer, haastige spoed is zelden goed. Apple heeft budget weggegeven aan bezoekers die op een 404-pagina landen. Voordeel is dat iedereen nu nog benieuwder wordt naar die mooie gadgets…


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Mark Bovenkerk

  Leuk dan weet ik precies wanneer ik een nieuwe mac moet aanschaffen :)