Vanmorgen was het een feit. Ik heb mijn eerste blogpost geschreven voor Dutchcowboys.nl. Vele van jullie zullen de website kennen. Dutchcowboys.nl wordt gezien als “Nederlands populairste weblog over Web 2.0, Social Media en interactieve marketing”.

Vaak heb ik een idee om op de website te kunnen schrijven maar met zo veel goede bloggers ben ik vaak te laat :) … ik ben nou eenmaal ook niet een echte schrijver. Toch blijf ik altijd een verfijnt voorstander van de filosofische spreekwoord: “Wie schrijft die blijft”! Mijn eerste post gaat over het nieuws van de veiling die gisteren is gesloten van TEG (The Entertainment Group). Bekend van Marco Borsato, Guus Meeuwis en vele andere top artiesten.

Lees mijn post merk en domein TEG leveren het meeste op op Dutchcowboys. Ik ga mijn best doen om de volgende posts van meer interessante informatie te voorzien.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Paul

  Succes!!