Soms wil je wel eens met je Vodafone ‘dongel’ in de vroege morgen gaan werken in de trein. Op weg naar Amsterdam 2 uur lang geen verbinding. Omdat de installatie ervan niet geheel makkelijk was twijfelde ik eerst aan mijn instellingen maar omdat de help functie aangeeft dat wanneer het gewoon gewerkt heeft je niets moet veranderen. Daar ga ik dus maar vanuit. Wat blijkt…Vodafone heeft een landelijke storing in haar datanetwerk. Geen internet voor Mark dus in de trein.

Maar waarom vergeet de online marketeer dan iets? Nou ik vind dat verschillende afdelingen binnen een bedrijf wat vaker met elkaar mogen communiceren. In dit geval (het staat op elke nieuwssite) had de online marketeer van Vodafone wel even haar banner campagne op hold mogen zetten.

Wekt het onderstaande nauw vertrouwen bij eventuele nieuwe klanten? Voor andere mobiel internet aanbieders weer een gemiste kans om hun ads van Google op in te laten spelen:

Nieuwsbericht over de storing van Vodafone binnen het datanetwerk

Nieuwsbericht over de storing van Vodafone binnen het datanetwerk

Wel netjes dat Vodafone haar SEA campagne in Google beschikbaar stelt op de storing algemeen. Zou de onderstaand ad een hoge kwaliteitsscore krijgen? Ik vermoed dat de advertentie vandaag wel veel geklikt zal worden.  Leuke extra kosten voor Vodafone. Ik zelf zou eerder de campagne omzetten naar een informatieve ad met daarin een uitleg tekst. Zo zorg je ervoor dat er niet honderden gebruikers op je ad klikken of nog gemakkelijker. Stuur je gebruikers een sms!

Vodafone adverteert met haar klantenservice in Google

Vodafone adverteert met haar klantenservice in Google


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Pingback: Haastige spoed zelden goed - SEA @ markbovenkerk.nl

  Pingback: De een zijn dood… - SEO @ markbovenkerk.nl