And the story continues…

We hebben het beeldfragment ook eventjes opgezocht via RTL Gemist en deze geupload bij YouTube.
Als je nu zoekt naar “kokerij achterhoek” dan vind je ‘ons filmpje’ er nu ook bij.

Kokerij Achterhoek na een uurtje op YouTube ook in de resultaten

Kokerij Achterhoek na een uurtje op YouTube ook in de resultaten

Herman helpt… maar niet op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Daarvoor kan Herman beter contact met Checkit opnemen.

Ok, ok, we zijn nog een stapje verder gegaan in het kader van Universal Search en hebben Flickr voorzien van een afbeelding ‘kokerij-achterhoek’. Niet zo snel als YouTube, maar alsnog binnen een dag is ook die in de resultaten te zien en is Op de Brusse op de meeste computerschermen uit het zicht verdwenen in de zoekresultaten.

Na een dag is ook onze afbeelding op Flickr vindbaar

Na een dag is ook onze afbeelding op Flickr vindbaar


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Roy S.

  Tja, ethiek. Leuk om te laten zien dat je Herman (lees meta tag) bij zijn wassen neus genomen hebt. Maar wordt de geholpen ondernemer hier nu beter van of iemand anders?

  groeten,

  Roy

  • Mark Bovenkerk

   Hi Roy,

   de ondernemer wordt hier misschien niet vrolijk van. Maar ja…ik bepaal niet welke pagina’s het relevantst zijn op de bepaalde zoekopdrachten. Wel weet ik dat ik ruim 400 zoekopdrachten op 1 dag te pakken heb gehad!