Zoals iedereen wel eens heeft gezien adverteert Google ook zelf op een aantal diensten die ze leveren. Zoek maar eens op Analytics, YouTube of op webmaster tools. Bij het laatste voorbeeld kwam ik vandaag tot een leuke conclusie.

Google controleert haar landingsurls niet goed!

Ik zocht op webmaster tools en klikte op de advertentie. Vervolgens kwam ik op een 404 pagina uit. Goed voorbeeld van hoe het niet moet.google-error-webmastertools1

google-error-webmastertools2

Altijd leuk al zeg ik het zelf.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Martijn

  Aiii… Pijnlijk. Practice what you preach zeggen ze dan toch? Ben benieuwd wat dat voor hun QS (quality score) betekent! :-)

 • René Hegeman

  Grappig! Iedereen kan blijkbaar foutjes maken …