Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat de eerste post op markbovenkerk.nl werd geplaatst. Hiep hiep hoera! Hopelijk heb ik het afgelopen jaar mijn lezers niet te veel teleurgesteld. Statische gegevens kan ik helaas op dit moment niet tonen. Ik wil graag Tom Smits bedanken voor zijn aandeel in 1 jaar markbovenkerk.nl

1 jaar markbovenkerk.nl

1 jaar markbovenkerk.nl


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Judith

  Gefeliciteerd Mark!!!!! Op naar het volgende jaar van leuke blogposts :)

 • Jessica a.k.a. "de taalmiep"

  Hiep hiep hoera!!!
  Gefeliciteerd Mark en Tom!

  • Mark Bovenkerk

   Jessica en Judith dank jullie wel!

 • René Hegeman

  Top Mark, Ik zou zeggen blijf zo doorgaan!
  René

 • Eduard Blacquière

  Gefeliciteerd, Mark!

  Maar wat die data betreft, die kun je toch rustig delen? ;)

  Zie hier mijn data na 1 jaar bloggen (ruim een jaar geleden):
  http://www.edwords.nl/2008/05/05/edwordsnl-bestaat-1-jaar-de-statistieken/

 • Pingback: De ROI van 1 jaar bloggen - SEO @ markbovenkerk.nl