Donderdagavond laat werd in Nederland bekend dat Michael Jackson was overleden. Een lastig moment aangezien de meeste marketeers op dat moment niet meer aan het werk waren.

Op vrijdagochtend 8:30 was er nog weinig sprake van gerichte acties. Wel kon je nog kaarten bestellen voor zijn concerttour:

kaarten concert michael jackson

kaarten concert michael jackson

Waar blijft Bol.com met aanbiedingen voor zijn cd’s en dvd’s?

Dela heeft een gadget/widget voor condelances actief op de Telegraafsite:

condoleances namens Dela

condoleances namens Dela


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Mark Bovenkerk

  Dankzij YouTube kunnen we altijd blijven genieten van deze grootheid binnen de muziekindustrie.

 • Pingback: Michael Jackson van beat it naar billy jean - SEO @ markbovenkerk.nl

 • Mark Bovenkerk

  Rond half negen heeft bol.com nog geen online advertenties beschikbaar gesteld. Een paar uur later is dit wel gebeurd met als resultaat dat uiteindelijk bleek dat er per 10 seconde 1 cd wordt verkocht.