Om me ook maar even met de Nederlandse hype te bemoeien schrijf ik hierbij een post over Jan en Yolanthe. Sinds gisteren, als ik het nieuws moet geloven, zijn Jan Smit en Yolanthe met die koninklijke achternaam, weer uit elkaar. De liefde tussen beide was niet goed genoeg.

Er was volkomen veel publiciteit op de relatie die beide aan zijn gegaan. Het droompaar schreven ze in verschillende kranten…prins Jan en prinses Yolanthe. Helaas het mocht niet baten. Wat wel heel opvallend is is dat de zoekmachines vol komen te staan met het nieuwsbericht over het einde van de relatie van het droompaar.Jan en Yolanthe in de zoekresultaten

Als we een dergelijke hype gaan analyseren dan kan ik maar 1 ding zeggen:
Waar zijn die advertenties van alle ‘date’ sites…zitten er dan mensen niet op te letten? 

Laten we maar hopen dat onze palingzanger snel een nieuwe relatie kan beginnen. Yolanthe verkiest een voetballer met Amsterdams bloed boven de zangtalenten van onze poliepherstelde volksheld. Na Ellemieke en Yolanthe ben ik zeer benieuwd wie er deze keer uit de hoed getoverd gaat worden.

…en toen blies de olifant het sprookje uit!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Niels

  He Gozer,

  antwoord op jouw vraag: Waar zijn die advertenties van alle ‘date’ sites…zitten er dan mensen niet op te letten?

  We hebben hiervoor zeker geadverteerd, echter gaat dit tegenwoordig lastiger aangezien de ad niet relevant genoeg is.. iedereen klikt zo’n beetje op de nieuwsposts ipv een datingsite. Ofwel google vind de ad niet relevant en je betaald je een ongeluk aan CPC tarieven!