Doordat ik net een aantal zoekopdrachten met zoektermen van de website van carnavalsvereniging De Nölers uitvoerde kwam ik tot een nieuw verrassende functie bij Google. De welbekende sitelinks kunnen nu ook onder de description worden weergegeven. In mijn voorbeeld ben ik op zoek naar ‘pronkzitting cuijk’.

Interessant om zo een zoeker meer mogelijkheden van de website te laten zien. Zullen deze sitelinks veel gebruikt worden? Wel is het interessant om te ontdekken wanneer deze links getoond worden bij de zoekresultaten:

google-toont-sitelinks


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Pingback: Google sitelinks dieper getrokken - SEO @ markbovenkerk.nl

  Pingback: Google blijft haar resultaten pimpen - SEO @ markbovenkerk.nl