Waar ik vorige week schreef over de sitelinks die onder de resultaten verschijnen zien we nu weer iets nieuws. Dit keer zijn de maps resultaten van Google anders.

In het eerste voorbeeld ben ik op zoek naar de zoekterm ‘ah’:
maps-google-aangepast-toekomst

Als ik vervolgens weer zoek op ‘pearl’, dan krijg ik wel weer de orginele maps resultaat te zien. Wat ook interessant is is dat de link van Albert Heijn rechtstreeks naar http://www.ah.nl gaat in plaats van Google Maps.

maps-google-aangepast-orgineel

Google blijft dus continue bezig om haar resultaten te pimpen en beter aan te laten sluiten. Mijn oordeel hierover is dat ze nog wel wat aan hun algoritmes mogen verbeteren zodat ik niet AH Bennekom te zien krijg maar gewoon de vestiging van Cuijk.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Roy

  Heb je ook je ip adres via bijv. ip-adress.com gelocaliseerd? Misschien een ip in Bennekom of omgeving.