Zoals Tom in zijn eerdere post van vanmorgen schreef over de beschikbaarheid van Google Streetview wilde ik jullie even informeren hoe je met Google Maps kan controleren waar de streetcar al langs is geweest.

1. Ga naar Google Maps.
2. Zoom in het niveau van bijvoorbeel het land waar je de streetview wil controleren.
3. Sleep het gele poppetje naar het land wat je hebt gekozen. Zoals je nu ziet worden gebieden in je venster blauw gekleurd. In deze plaatsen kan je dus gebruik maken van de Google Streetview functie.

google-streetview-zoeken

Nadelen aan Streetview

Geweldige functie uiteraard. Hoe vaak heb je wel niet dat je uit de metro komt en je total coördinatie kwijt bent van noord-oost-zuid-west. Door even naar de plaats te zoeken in maps kan gelijk zien naar welk gebouw je moet lopen.
Maar er zullen natuurlijk ook nadelen zijn. Wat als jij met je winkel die dag toevallig de restaurateur op bezoek had en je pand volledig in de stijgers staat. Leuke online reclame voor de restaurateur en zijn busje maar niet voor jou.

Ik vind het leuk en zal er dus ook zeker gebruik van gaan maken voor bijvoorbeeld het inrichten van je vakantie.


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Pingback: ADP Nederland optimaal in Google street view - Local Search @ markbovenkerk.nl