Met veel plezier heb ik 2 jaar geleden mijn inmiddels oud collega Jessica Koppers, volgens TMF de taalmiep, kunnen helpen met haar bachelor onderzoek. In dit onderzoek heeft ze onderzocht hoe meisjes over de Gooise “R” denken.

Door een website te ontwikkelen waarmee haar onderzoek gehouden kon worden zijn uiteindelijk de resultaten bekend geworden. Met een mooi cijfer heeft ze haar bachelor weten te halen.

Nog mooier…gisteren haalde Jessica de kranten, internetsites van het jeugdjournaal, en ook Radio 3FM, 538 en Radio 1 stonden klaar om met Jessica in contact te komen en met haar een interview te houden.

Omdat ik Jessica heb kunnen helpen ben ik natuurlijk ook wel een beetje trots. Voor degene die alles over de taalblog van Jessica wil lezen, bezoek dan www.taalvariatie.nl.

Jessica de taalmiep (miep miep) van Nederland


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

    Pingback: Het belang van knipseldiensten - SEO @ markbovenkerk.nl