Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • floortjejansen

  Wauw! Als je goed kijkt (16de verdieping) zie je me zitten. ;)

 • Pingback: Waar is Google Streetview beschikbaar - Local Search @ markbovenkerk.nl

  Pingback: ADP Nederland optimaal in Google street view - Local Search @ markbovenkerk.nl

 • eugene

  de wagentjes van StreetView reden half juni/begin juli 2008 rond (tenminste, in Amsterdam Zuidoost dan…)
  Zie link

  nog 38 dagen tot Bejing (en dat was op 8-8-2008)

 • Chantal van de Haar

  Beste Mark,

  Uw pagina heeft voor mij een bijzondere oplossing geboden. U heeft een oplossing voor Google Streetview aangereikt.
  Wij zijn uitzonderlijk verheugd om u te kunnen melden dat Churchatwork.nl als een van de eerste organisaties een toepassing heeft weten te maken van Google Streetview. Daarom wil ik u vragen om een link op uw website te plaaten.

  Met vriendelijke groet,

  Chantal van de Haar