Vanochtend tipte een collega mij over PK Running. Hier zou je goed advies krijgen over eventueel aan te schaffen hardloopschoenen. Uiteraard even googlen of ze een site hebben, dus typ ik “PK running dodewaard”. Mijn oog valt direct op de drie regels die ik in de zoekresultaten terugkrijg.

Na even testen blijkt dit voor te komen bij het invoeren van meer dan 2 zoektermen en waar er 2 niet in de title of description voorkomen. Op die manier is er meer ruimte voor de snippet en kan de gebruiker beter bepalen of hij op het resultaat wil klikken. Of zou het een test zijn en het overal dadelijk 3 regels worden???? We houden u op de hoogte.

Enkele resultaten met drie regels:

Ziehier enkele zoektermen waar er 3 regels terugkomen

Ziehier enkele zoektermen waar er 3 regels terugkomen


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Mark

  Interessant natuurlijk, vooral om te kijken hoe dit zich doortrekt naar bredere / algemenere zoektermen.