ADP Nederland en Street View

Sinds de lancering van Google Streetview is er veel  geschreven en geroepen op het internet. De meningen over de functie zijn wisselend. Sommige gebruikers vinden het niks en zien teveel nadelen in de gestelde beschikbaarheid van Google Streetview en andere vinden het juist weer helemaal geweldig, waaronder ik zelf natuurlijk.

Iedereen weet dat het integeren van je offline marketing met het bedrijven van online marketing een versterkt resultaat oplevert. Met SEA kan je ideaal je TV commercials ondersteunen en de zoekvraag afvangen. Dit is al langere periode bekend. Maar kan het nou ook andersom? Dat online door offline wordt versterkt?

Vacature salarisadministrateur offline, online vindbaar

ADP Nederland Services for Payroll & HR, al sinds een paar jaar klant en de ideale partner om over search te kunnen sparren, nam contact op om juist aan te geven dat hun offline campagne toch online vindbaar worden gemaakt. Zo heeft Google Streetview er voor gezorgd dat ADP haar ‘offline banner’ over het werven van salarisadministrateur online zichtbaar zijn gemaakt. Weer een extra trigger om de website van ADP te bezoeken.

adp-in-google-streetview

Dit is toch goed gevonden al zeg ik het zelf! Ben zeer benieuwd naar nog meer leuke voorbeelden.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Pingback: De Gelderlander over Privacy in Google Streetview - Local Search @ markbovenkerk.nl

  Pingback: De ROI van 1 jaar bloggen - SEO @ markbovenkerk.nl