Vanmorgen kwam mijn collega Tom met een leuke functie die hij bij Google heeft gekregen. We hebben het maar even ‘timesearch’ genoemd. Door deze nieuwe functie van Google kan je aangeven over welke periode je de zoekresultaten wil krijgen. Zo kan je dus heel gemakkelijk al het nieuws van Barack Obama van de laatste 24 uur voorgeschoteld krijgen.

Wanneer ik zelf naar Google ga krijg ik de functie niet te zien dus het lijkt er weer op dat Google aan het testen is. De functie lijkt mij heel handig om zo sneller de verse content in de zoekmachines te zien.

Comments


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Tom

  Zeker als je op zoek bent naar oplossingen voor computerproblemen krijg je vaak forumposts terug van jaren oud. Ideaal om deze dus weg te filteren!


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/globals.php on line 259
  Beantwoorden
 • roy

  niet toevallig daarvoor advanced search gebruikt?


  Warning: A non-numeric value encountered in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/globals.php on line 259
  Beantwoorden
 • Pingback: Nog meer google experimenten - seo @ markbovenkerk.nl

Leave a comment