Iedereen heeft zeer waarschijnlijk de film of het boek ‘Da Vinci Code’ gezien / gelezen. In mijn situatie heb ik beide verricht en is mijn oordeel dat het boek toch beschrijvender is dan de film. Misschien ook wel logisch want je kan geen 400 bladzijdes vertalen in een film zonder dat de film voor de kijker te lang wordt. Omdat de ‘Da Vinci Code’ mij enorm heeft geboeid, ik vond de manier van raadsels in het boek erg aangrijpend, heb ik de ‘Da Vinci Codes’ ook gebruikt in het boek ‘Scoren met Google Adwords’.

Zoals ik in mijn vorige post heb aangekondigd is sinds maandag 1 december het boek uit en te bestellen, dit kan op diverse manieren. Samen met mijn collega’s Lara en Judith hebben wij bijgedragen aan de inhoud van het boek. Vandaar mijn titel ‘search en Da Vinci Code’

Codes in het boek
Op subtiele wijze heb ik geprobeerd om een vorm van ‘Da Vinci Code’ te gebruiken in het verhaal over de natuurlijke zoekresultaten. Wie kan ze eruit halen? Mijn hint is dat het er twee zijn.

Zelf heb ik het boek net in mijn handen gehad en ben ik trots op het eindresultaat. Mijn complimenten aan iedereen die er aan bijgedrage hebben. De drukker, Entopic en collega’s van Checkit.

Mijn sinterklaastip voor dit jaar: ‘Scoren met Google Adwords’. Wie hem via Checkit besteld en er specifiek naar vraagt krijgt mijn handtekenig erbij. Is toch leuker dan je handtekingen zetten op al die saaie formulieren in het dagelijks leven.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Paul Aelen

  Poeh, dan verdubbeld de waarden denk ik op lange termijn van het boek met jouw handtekening..uitstekend beleggingsadvies in deze tijden van kredietcrisis?! ;-)

 • Jeroen

  Uit hoeveel pagina’s bestaat het boek, als ik vragen mag?