Waarom voor Dutchcowboys
Omdat ik namens dutchcowboys.nl samen met Bas van den Beld en Eduard Blacquière in het persteam op de SMX aanwezig ben geweest. Als freelance journalist heb ik namens mezelf en ook namens Dutchcowboys interviews gehouden en foto’s gemaakt. Zie mijn vorige post over de foto’s van de SMX London 2008.

Dutchcowboys is een weblog dat mede door Paul Aelen is opgezet. Ik wil bij deze Dutchcowboys ook bedanken voor mijn verblijf op de SMX. Volgende keer stel ik me weer beschikbaar om met mijn fototoestel om mijn nek en camera in mijn hand iedereen van interessante informatie te voorzien.

Interessante video’s van de SMX
Op YouTube heb ik mijn video-interviews met bekende SEO mensen online beschikbaar gesteld. Hieronder is de afspeellijst te zien. Ik zie reacties graag tegemoet.

Comments are closed.