Beste lezers, bezoekers van de SMX London 2008 en andere search cowboys,

Afgelopen dagen ben ik op de SMX in London geweest om als freelance journalist rond te neuzen. Ik heb erg genoten van het bezoek aan de expo en heb daarom ook een aantal foto’s gemaakt. Deze wil ik uiteraard met jullie delen en de foto’s zijn te zien op mijn Flickr website: SMX London 2008 at Flickr.

Wat is er te zien?
Van alle sessies die ik heb bijgewoond, heb ik de sprekers op de gevoelige plaat vastgelegd. Daarnaast zijn er ook een aantal sfeerfoto’s te bewonderen. Wil je een foto gebruiken op je eigen website? Dat mag uiteraard, een link en vermelding naar mijn naam en website is voldoende. Ook hoor ik het graag zodat ik de post kan lezen…kennis moet je delen toch? Mocht je er echt om springen dan kan ik ook altijd een grotere versie van de foto toesturen. Neem dan even contact met me op.

SMX London 2008 (62)SMX London 2008 (67)SMX London 2008 (58)SMX London 2008 (2)SMX London 2008 (3)SMX London 2008 (7)SMX London 2008 (4)SMX London 2008 (8)

Er komt meer…
Naast foto’s heb ik ook nog interessante video opnames gemaakt van SEO experts die aanwezig waren op de SMX. Zo is er een interview met oprichter Chris Sherman. Moderator Vanessa Fox en Nederlandse SEO experts: Bas van den Beld, Eduard Blacquière, Heini van Bergen en Wiep Knol. Ook ga ik een algemene impressievideo ontwikkelen van de SMX. Helaas duurt het ontwikkelen van een video langer dan ik aan tijd beschikbaar heb dus nog eventjes geduld.

Op naar de volgende congressen als het aan mij ligt.


    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

    Pingback: Mark namens Dutchcowboys at SMX 2008 - seo @ markbovenkerk.nl