Afgelopen week is er veel te doen geweest om Clown Bassie, je weet wel van Bassie en Adriaan. Clown Bassie (Bas van Toor) zou namelijk een 31 jarige vrouw zwanger hebben gemaakt. Op de website van nu.nl en andere nieuwssites is hierover meer te lezen.

Wat blijkt, vandaag is naar voren gekomen dat de hele ‘zwangerschap’ in scene is gezet door verzekeringsmaatschappij OHRA en clown Bassie. OHRA en Clown Bassie zijn de laatste maanden met diverse commercials op de televisie geweest om daarmee de diensten van OHRA te promoten. Vandaag staat ook de nieuwste commercial online. Persoonlijk vind ik het geniaal wat OHRA nu samen met Bassie heeft gedaan. Het hele nieuwswereldje in Nederland is op 1 oktober gefopt en dan is het dus niet eens 1 april!

Bekijk hieronder de commercial:

Op SEO gebied zijn er een aantal zaken die verbeterd konden worden, hiervan heb ik ze gelukkig al op de hoogte kunnen stellen. Wanneer je in Google gaat kijken naar relevante zoektermen komt bijvoorbeeld de website van OHRA niet naar boven. Toch zal deze hype wel een voordeel bieden aan de websites van beide partijen. Moet je maar is gaan kijken hoeveel links er geplaatst worden bij alle berichten die gepost worden op verschillende grote websites. Dit zal ze toch helpen om de linkpopulariteit te vergroten.

Mijn vraag aan jullie, als Clown Bassie al Bassie heet, hoe zullen we deze baby moeten gaan noemen?


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Clowntje

  Ik ga voor: Markie

 • Martijn

  Vind het zielig voor die baby…

 • Danny

  Mischien… Bohra??

 • Tom

  Babbie

 • robin

  B100? :)

 • puk

  hahha Xd

  ik snap hem niet als iemand mij hem uit kan leggen zou dat mooi zijn!

 • dean

  ik zou hem adriaan noemen:P
  grapje:P

 • gina

  arabas (a en r van adriaan, bas van bassie)

  ARABAS ;)