Als Joop van Tellingen ga ik over een paar dagen naar de SMX (Search Marketing Expo) of te wel “The world’s leading search engine marketing conference” in Londen. Op dinsdag 4 en woensdag 5 november 2008 zal ik er hopelijke alle nieuwe ins en outs van search te weten te komen. Het programma is vrij uitgebreid en bevat veel diverse dingen. Ik moet alleen nog even uitzoeken wat ik ga bezichtigen. Als ‘persjournalist’ voor Dutchcowboys.nl zal ik er samen met Bas van den Beld en twee Checkit collega’s Lara en Audrey heen gaan.

Ik ga dus voor 2 dagen op reis en zal helaas voor mijn klanten en collega’s even niet bereikbaar zijn. Ik ga proberen om zo veel mogelijk video en fotomateriaal te verkrijgen van de gehele expo om dit vervolgens via Checkit, Dutchcowboys en mijn eigen blog met jullie te kunnen delen.

Alvast veel leesplezier en hou de websites goed in de gaten.


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 0
 • Eduard Blacquière

  Leuk dat jullie er ook zijn, ik ben er ook namens DutchCowboys, tot volgende week!

 • Bas van den Beld

  He Mark,

  het was leuk je ontmoet te hebben! Ben benieuwd naar je filmpjes.

  Overigens heb je mijn naam (en dus ook de url naar mijn blog) hierboven verkeerd gespeld :). Het is “van deN” niet “van deR” :)