Op dit moment ben ik in Hamburg voor een interessante lezing over search, zowel SEO als SEA. Er zijn redelijk leuke dingen naar voren gekomen die mijn interesse hebben gewekt. Tevens heb ik een video van Google DE over hun Eyetracking, hierover komt later meer…spannend. (edit 3-9-2008: zie hier voor het eyetracking onderzoek

De eerste dag in Hamburg leverde al flink wat search op…met de TomTom er naar toe…op zoek naar het hotel (google hulp). Aan het einde van de dag het belangrijkste: waar gaan we eten. Hier voor bood het mobieltje van een collega uitkomst. Het mooie is dat we geen mobile search hebben gebruikt maar om een vriend te bellen met de vraag of hij achter de computer zit…uiteindelijk hebben we een goed restaurantje kunnen vinden waar het lamsvlees prima smaakte. Een leuke bar was er niet dus werd het de bar van het hotel.

De belangrijkste punten uit de training zal ik in de loop der tijd beschikbaar stellen op deze weblog.

Als laatste wil ik nog Erica Schmidt bedanken voor haar goede uitleg en heldere presentatie. Erica is een bekende Amerikaanse SEM consultant en heeft o.a. gesproken op de Search Engine Strategies Londen van 2008.

Comments are closed.