Tijdens een van mijn vele YouTube zoekopdrachten kwam ik een mooi filmpje tegen van chefkok Gordon Ramsey. In dit filmpje maakt Gordon een ‘scrambled eggs ontbeitje’. Voor een chefkok als hij is dat natuurlijk al een eitje maar dat ter zijde. Zoals ik in mijn titel aangeef kiest Gordon Ramsey voor organic.

Ik vind dat hij een goede keuze maakt door te kiezen voor organic. Want om nou voor fabrieksmatige gemanipuleerde eieren te kiezen … nee dat lijkt me ook niet lekker. Ik zelf heb ook het liefste verse eieren van een kip die buiten loopt en daar zijn graantje mee kan pikken. Gelukkig heb ik de luxe dat wij een prive ei-leverancier in de kennissenkring hebben die ons op zondag van een heerlijk organic eitje voorziet!


  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185

  Warning: Declaration of Invent_Walker_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/p0002/domains/uppersearch.nl/public_html/wp-content/themes/harmony/library/Invent/Walker/Comment.php on line 185
 • Niels

  Grapjas :-)

  Al blijft de vraag vaak: is organic echt wel organic ? Vaak zie je dat er toch nog gemanipuleerd wordt. Al ben ik het met je eens dat het resultaat van organic vele malen beter is :)