Zo mijn vakantie van drie weken Nederland zit er weer op. Omdat er voor het huis een nieuwe CV ketel moest komen was het budget niet meer toereikend genoeg om me een vakantie in Spanje of ander land te veroorloven. Dan heerlijk drie weken niks doen thuis…dagje weg…familie bezoeken die je altijd te weinig bezoekt, iedereen kent het wel.


Natuurlijk toch weer ‘gezocht’ op internet voor de laagste prijzen en de beste reviews. Ik was namelijk op zoek naar een goede digitale spiegelreflexcamera. Eindelijk heb ik er een gevonden. De Canon 450D is de gelukkige semi-pro camera geworden. Wanneer er mooie ‘kiekjes’ mee zijn geschoten zal ik het resultaat nog tonen.

Nu begint het werk weer. Je opent outlook en ruim 200 mailtjes liggen voor je klaar om bekeken te worden…Gelukkig kan een flinke bulk verwijderd worden omdat ze al achterhaald zijn of door mijn fijne collega’s beantwoord zijn. Heerlijk zo’n out of office. Hopelijk kan ik nu na drie weken rust iedereen meer over mijn search ervaringen vertellen iets waar mijn blog voor bedoeld is.

Comments are closed.