U kent vast wel al die blogs die schrijven over zoekmachinemarketing. De hotste zaken, de nog hottere wijzigingen die doorgevoerd worden door zoekmachines. Hedendaags is Google marktleider in Nederland, in welk land eigenlijk niet, en maken veel mensen gebruik van Google.

Als (oud) sr. Search Engine Ranking consultant bij zoekmachinemarketing bureau Checkit in Nijmegen ben ik vanaf het moment van schrijven ruim 3.5 jaar bezig om klanten een zo goed mogelijke oplossing te bieden voor het genereren van meer traffic naar de website.

Omdat search steeds warmer wordt en ook steeds meer de aandacht krijgt die het verdiend vind ik het tijd worden om een blog te starten over mijn zoekmachine MARKeting ervaringen en onderzoeken. Ik zal daarom ook niet elke dag bloggen, ben immers druk genoeg met niet search gerelateerde hobbies. Zo ben ik als ontwikkelaar bezig met het continue doorvoeren van eigen kennis in mijn websites. Drum ik geregeld bij verschillende muziekorkesten en moet ik ook nog de allerdaagse dingen doen…

Iedereen hartelijk welkom op mijn blog. Ik ben zeer benieuwd hoe de website over 2 jaar ervoor staat. Tot op heden: 1 link, 1 visitor en 1 view….van wie zal die ene bezoek zijn.

Online MARKeteer Mark Bovenkerk

Comments are closed.